Tuesday, December 9, 2008

De ce fugi ?

Fiecare dintre noi a fost pus cel putin odata in situatia de a lua o decizie majora. Sunt momente grele dar de cele mai multe ori le depasim in ciuda faptului ca mai luam si decizii gresite ( faza cu “correct” sau “gresit” ramane o chestie de perspectiva in sensul ca peste ceva timp, o decizie ce in prima faza s-a dovedit a fi gresita ulterior se poate constata ca a fost o decizie buna sau invers). Dar nu despre aceste decizii vreau sa vorbesc eu. Ma refer la cele mici. Cele marunte de genul “unde iesim in seara asta” sau atunci cand te intreaba cineva ce si cum sa faca sit u ii raspunzi :” nu stiu , frate…..faci cum vrei !”.
E foarte ciudat cum multi dintre noi dorim sa fim creditati si bagati in seama si atunci cand suntem pusi in situatia de a lua o decizie cat de marunta, fugim de responsabilitate.
De ce fugim?
Poate fiindca suntem lasi. Poate fiindca suntem mult prea precauti si nu vrem ca decizia noastra sa influenteze prea multa lume. Dar, pt numele lui Dumnezeu….de ce e asha de greu sa ne asumam o responsabilitate?
Spre exemplu…tu de ce fugi?


Odata

0 comentarii:

Post a Comment