Saturday, January 10, 2009

Nunta muta


Daca tot tezaurul furat, daca toate fetele romance care le-au ajuns in cale si care au fost violate sau ucise, daca jaful facut in Romania, daca umilinta indurata de romani, daca nu am fi fost marioneta lor, daca robinetul de gaz inchis,daca aroganta cu care ne trateaza, daca puscariile ce au fost pline de dizidenti care pur si simplu au refuzat sa creada ca ei …..si alte enorm de multe motive NU sunt destule pentru a detesta si blestema din adancul sufletului ceea ce inseamna Marx, Lenin, Stalin, socialismul, comunismul, Ana Pauker si toti retardatii care au participat la ce s-a intamplat din spatele baionetei sovietice, …atunci va recomand “Nunta muta”.
Un film ce mi-a readus gustul amar ce il simteam in timp ce ma uitam la “Memorialul durerii” si nu pot decat sa ma inclin in fata celor ce au indurat mizeriile socialiste.
Si daca tot raul facut nu a fost indeajuns, ignoranta unora dintre noi nu face decat sa infiga mai adanc baioneta sovietica in pieptul taranului roman care a refuzat sa i se ia pamantul, sa il iubeasca pe tatuca Stalin sau sa se lase calcat in picioare de soldatul rus si de indoctrinatul activist de partid.
Unul dintre cei mai mari idioti pe care i-a fatat Romania….un avorton in fapt pe nume Ion Cristoiu spunea ca isi doreste sa ajunga sa revada comunismul in Romania.
Eu i-as dori sa retraiasca tot ce au indurat cei ce au avut curajul sa refuze colectivizarea si apoi sa vorbeasca la televizor despre cat de rau e acum.

2 comentarii:

alibus said...

sunt perseverent

Adina said...

L-am vazut pe Horatiu la Paris la festivalul romanesc de film. I-am vazut proiectia, am apreciat-o, l-am felicitat. Si i-am cerut sa facem poza impreuna :)

Post a Comment